'

2012-11-27 @ 00:39:42
Tjenixen ehe ligger i sängen å bara chillar och pratar med Evalinn. Helgen var asbra, lördagens lagfest ägde. Sen for jag till Eric och sov. De var najs, blev att åka lite bil, de ägde med :D For hem halv nio och då chillade jag bara. Blev sen att prata med min kusin i 1 h och 20 min typ där på kvällskvisten. Pratade om att jag ville komma ner på lovet till världens bästa stad :)
Idag var det skola, på frisörlektionen rullade vi permanent! Det går frammåt :D Sen var jag på stan en snabbis och sen for jag hem. Sen for jag och tränade vid 5. Kan dock knappt gå pga mina knän så det blev armar och mage och en bastu på det! Sen tvättade jag och pappa Nusse så han blev ren och fin :D Sen har jag inte gjort något alls. Pratat lite mer med Evalinn haha.. Men nu ska jag typ sova
 
 
efter gymmet!
 
kyss/s

blogresponse

2012-11-26 @ 16:15:00
http://www.blogresponse.com/sarahz

' oi

2012-11-24 @ 14:07:52
Ojsan har helt glömt bort att skriva.. Sorri. Men jag har typ inte gjort något speciellt alls. I onsdags var jag ledig, fast det visste jag inte så jag gick upp typ nio. Sen smsade Eric mig att jag inte hade någon matte (hans mamma jobbar på hackspetten i receptionen) när jag var typ 100 m ifrån bussen, då gick jag hem. Och 20 min senare fick jag veta att jag inte hade någon engelska heller :DDD Då for jag, Hanna, Emelie och Bea till dahls och handlade lite saker, på kvällen var det träning och det gick inte speciellt bra :(
Torsdagen var det frisör typ hela dagen. Kvällens hoppning gick väl helt ok. Vi hoppade titthinder, gick asbra att hoppa över dom men sen skulle vi rida förbi dom i andra varvet och då fick han typ panik, han kastade sig åt höger flera gånger, sen ledde lotta honom fram till hindret och då gick det bra. Sen skulle vi hoppa över sista hindret, och då hann jag inte ens vända upp mot hindret så kastade han sig åt höger och jag tappade balansen och ramlade av, fick ont i handleden och min skinka haha :( Travhoppade det två gånger och det gick jättebra :)
Efter hoppningen for jag till Eric och sov där. I fredags hade nkläxförhör å de gick bra tror jag. Sen hade jag utv samtal och det gick också bra. Sen hade vi matte dock gick vi in, tog närvaro sen fick vi gå haha :D Då for jag hem och sen for jag till stallet och red Sammy typ 20 min i ridhuset. Sen red jag Prinz och det gick mindre bra, han satt fast jättemycket i högertygeln så jag har massa träningsvärk i högerarmen nu haha :s
 
Sen for jag hem och åt mat och vid åtta gick jag å la mig för jag mådde jätteilla! Nu mår jag dock bättre efter att ha sovit i 15 h heh.. Snart ska jag röra mig mot furu och lämna mitt årskort till Marcus för han ska låna det idag då jag ska på lagfest hos Michaela klockan fem! Sen tror jag att jag ska hoppa i badet och tvätta håret!
 
Oj detta blev ett jättelångt inlägg haha, puss på alla som orkat läsa allt!
 
min fina vennnn :))
 
kyss/s

OBSOBS

2012-11-18 @ 22:40:00
http://www.blogresponse.com/index.php?id=50&user=sarahz

' some nights

2012-11-18 @ 22:34:39
Tjo ligger i sängen och lyssnar på musik. Gårdagen var bra, först handla med mamma sen på hockey där luleå faktiskt vann, dock på förläning. Sen när jag kom hem chillade jag och sen var jag med Eric till typ sent haha..
Idag var det bortamatch i pajala å de sög. Vi förlora och maten vi åt sen smaka bajs, dålig dag med andra ord ;) Dock är ju mitt innebandylag för underbart pårikt <3 på dem. Imorgon vet jag inte vad som händer förutom skola då haha.. Sovmorgon till 10 imorgon, skööönt :) Jaja nu ska jag typ försöka sova
 
 
kyss/s

GLÖM EJ

2012-11-16 @ 23:56:00
http://www.blogresponse.com/sarahz

' en del av mitt hjärta

2012-11-16 @ 23:49:00
 Helloj sitter och bara tråkar jättemycket. Ridningen idag gick bra, hade Vic och det var kul. Innebandyn var dock mindre kul. Var så jävla trött, och när vi skulle köra kampövning så blev det så mycket start och stopp så mina knän sa upp, kunde/kan knappt gå så de suger. Var inte med nåmer på träningen efter det..
När jag kom hem tog jag en skön dusch och sendess har jag bara tråkat. Har försökt få tag på min bff å fråga om han vill va med mig men han svarar inte så det blir nog att gå och lägga sig snart :(
 
 
kyss/s

' lwwy

2012-11-16 @ 15:32:00
 Tjo sitter och dunkar musik och taggar till stallet, mamma kommer vid fyra och då far vi! Efter stallet har jag en "rast" till halv åtta för då har jag träning till nio och det suger för vill inte sitta hemma ikväll utan vill UTUTUT!!
Skolan idag var bra, innan svenskan började satt vi i klassrummet och kopplade in högtalarna som är i klassrummet i telefonen och dunkade festmusik haha, fatta taggad jag blev! ;)
 
Aja nu ska jag börja byta om snart tror jag
 
 
Min fina vän var med i tidningen :)
 
Hörs å syns/s

' fucka ur

2012-11-14 @ 19:04:00
Tjo bres sitter och dunkar musik och bara chillar!
Måndagkvällen sög typ asmycket så har inget att berätta om den. Första träningen igår med nyklubban, den gick väl inte så jävla bra haha!!
Vi hade boxning på idrotten igår också så var nådigt slut i armar och ben.. Sen hade vi typ springning på träningen också såå..
 
Idag hade vi en väldigt lugn dag. Hade bara svenska och engelska. Började 08.15 och slutade 11.15. Då gick jag på stan med Hanna ett tag och sen träffade jag Evalinn. Då for vi ut till kyrkbyn med bussen och tillbaka hahaha, sen for vi med bussen ut till rutvik och tillbaka. Busschauffören trodde vi var knäppa typ :D
 
Men nu börjar den långa väntan på träningen som börjar 21.00 :( Onsdag är den jobbigaste dagen på veckan seriöst pga det!
Imorgon ska jag rida Sammy direkt efter skolan och sen på kvällen blir det hockey. Som jag har taggat!!
 
Menmen nu ska jag spela sims eller nåt
 
 
vi hörs och syns/s

' yeah

2012-11-12 @ 19:26:46
Tjenixen alla glada!
I fredags fick jag hämtning vid 12 och då for jag till gammelstad och chillade där. Det var chillpill! Fick skjuts dagen efter där vid halv 10 så det var bra för då slapp jag gå från bussen i det dåliga vädret!
Igår gjorde jag inget alls, bara chillade, firade pappa och tränade. Dock kunde jag inte sova inatt eftersom i lördags somnade jag fem så det sög. Så inatt somnade jag väl runt halv tre nåsånt..
Skolan idag då den var väl bra, har endast engelska och frisör så det är bra. Engelskan sög dock som vanligt men frisören var kul såklart, fick klippa klart våran viola som vi gjorde helform men med diagonal indelning (page.) Efter skolan var jag och pappa och köpte ny innebandyklubba. Blev en likadan som jag haft dock en annan färg!
Sen nu har jag bara chillat, får väl se vart kvällen tar mig!!
 
Vi ses när jag har lust
 
 
kyss/s

' big fat dance

2012-11-09 @ 23:04:07
Oj har inte skrivit sen i måndags men har verkligen inte orkat. Har varit så jäääävla trött och bara stupat i säng direkt jag kommit från träningar eller stall! Men stallet i måndags gick så satans bra, det var längesen jag fick honom så fin, och så stadig i formen :)
Igår red jag honom igen, dock bara skritt en snabb i skogen och sen på banan. Fin häst då med! Sen var det hoppning på Vic som gick bra somvanligt haha :D När jag kom hem från stallet klippte jag pappa också. Är jättenöjd faktiskt :)
Skolan idag var lugn som alla fredagar (typ hela veckan e lugn) så det var bra. När jag slutade for jag och Evalinn och kollade på en ny klubba till henne, for hem vid fyra och då åt jag middag och sen for jag till stallet. Jag red Vic idag igen och det gick väl sådär, kunde gått bättre men men.. Sen direkt från stallet for jag till hälsans för vi hade match. Vi vann mot boden med 9-5 :DDDDD Första vinsten och första matchen för mig ;) Dock så gick min klubba av.. Min andra klubba slog jag av den 1 nov -11 så den har hållt i 1 år och 7 dagar :PPPPPP Yey, imorgon blir det att fara och troligtvis köpa en likadan eftersom jag är jättenöjd med den.
 
Vad händer nu då? Jo jag sitter och kollar runt lite på yt å bara chillar. Har lust att göra något men vet inte om någon annan har det :o Hör av er! Jag har tråkigt! Men nu ska jag typ torka håret eller nåt annat onödvändligt bara för att fördriva tiden. Sen blir det väl att sova :o
 
 
kyss/s

' idc

2012-11-05 @ 16:56:26
Tjena sitter och dunkar musik och mår allmänt bra. Helgen har varit super!
Igår for jag till stallet vid 11. Då jag red ut barbacka på Sammy (som jag ångrar nu eftersom jag blev så jäääääävla hårig på röven, han släppte så mycket hår så att det gjorde ont när jag satt). Det gick sviiinbra! Han gick i form tillslut efter ganska mycket ställning och böjning. Han gick perfekt sen! När jag var klar for jag och mamma ut till måttsund och hade boxerträning och bus där vid brukshundsklubben. Det var otroligt bra träning för lillgubben att bara vara där. Han är ju sjövild så det var svårt att bara få honom att lyssna. Dagens höjdpunkt för honom var nog när han fick springa lös med Matilda (hans boxerkompis.)
 
Vi var där i 2 h ca. Sen for vi hem och jag duschade och gjorde mig iordning och sen for vi till farmor och firade hennes födelsedag. Vi fick smörgåstårta nomnomnom :DD For därifrån vid sex och då åkte jag och mamma till stan och kollade på ljusshowen, det var väldigt coolt :) Sen fixade vi iordning i mitt rum och stoppade upp en spegel och två hyllor, det blev bra. Nu är det bara att måla hutshen och hitta ett nytt mörkt skrivbord :)
Jaja nu väntar jag besök och sen far vi till stallet och rider galningen i ridhuset ;) Ska även försöka tvinga upp honom på hästryggen! Hehehehehehe vet ej hur det kommer gå!
Långt inlägg och ett + i kanten till den som orkat läsa allt!
 
hela gänget :)
 
kyss/s

'

2012-11-04 @ 01:01:07
Tjooo igår var jag hos Jennifer och Sara på tuna och halloweenchillade. Jag var ju då ängel men har ingen bild på det tyvärr.. Dock har jag typ 10000000 bilder på mig Alina och David haha vi chillade rätt hårt där ;) Menmen gårdagen ägde :D Idag har jag varit i stallet och ridit i typ 20 min för jag skulle till hockeyn :) Luleå vann med 1-0 så det var bra iallafall.. Sen har jag bara chillat och sett teve. Men nu ska jag sova för ska upp 10 imorgon och rida så vi höres
 
 
pusspusss
 
 
Stark Nusse som drar sönder halsband
 
kyss/s