' egengjort donut

2012-07-14 @ 01:30:30
Tjena har inte haft någonting att skriva om så har inte skrivit helt enkelt haha! Kvart över sju vaknade jag av att det åskade så jävla mycket att jag höll på att dö.. En timme senare var jag hos käftis för att kolla upp mina ilningar i min tand. Det var inget hål utan dom sa nåt om att det var kanaler blablabla. Eftersom det var så dåligt väder jobbade jag inte idag så jag gick och sov när jag kom hem, det var skönt som fan :D Sen åkte jag å pappa och handlade och sen köre jag lite bil. De gick bra för att vara första gången haha :D
Sen dess har jag bara slappat. Har även hunnit med ett bad där jag gjorde hårinpackning! De var skönt som fan, att bada alltså!
 
Nu inatt har jag suttit runt på tuben och kollat håruppsättningar.. SOM-VANLIGT ehhe jag e en nörd. Iallafall hittade denna länk. Själva videon på så sätt var inte det roliga utan hennes hårsnodd som bestod av en strumpa. Då tänkte jag. Men vafan jag har ju ingen donut att sätta i håret och orkar aldrig fara till stan för att köpa en. Så jag bestämde mig för att göra en egen donut, som består av tre övergivna sockar. Asenkelt verkligen!
 
 
Du behöver: Tygsax, sockar (hur många du ska ha beror på hur stor din donut ska bli, jag tog tre för att jag har så tjockt hår), nål och tråd.
Först klipper du bort tårna på sockan sen börjar du bara rulla den, hålet för själva donuten är hålet där man ska ha foten. Sen när du rullat alla så syr du bara fast den överblivna tygdelen så att den inte kan rulla upp sig.
 
Resultat:
 
 
Var självklart tvungen att testa den också, det är dock första gången jag sätter upp mitt hår (eller någon annans hår för den delen också) med en donut så det blev väl inte det finaste menmen..
 
 
 
Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb om det inte regnar
 
kyss/s

' jajaj

2012-07-04 @ 01:15:29
Tjeena jag vet att jag inte har skrivit på 1000000 år men jag har inte haft något att skriva om så de har känts lite onödigt. Men jag sommarjobbar i stan hos min kusin och hans kompis som äger glasskiosken utanför shopping! Hör av er till mig så får ni veta mina tider så kan ni komma å få glass till ett mindre pris om ni är snälla :D

Har även startat en till blogg som kommer att handla om träning/kost för jag har bestämt mig att jag ska gå ner i vikt för jag är absolut inte nöjd med min kropp som den är. Dock kommer den att ha lösenord för jag kommer skriva ut min vikt i den och den vill jag verkligen inte att folk ska veta! Ska starta den typ ikväll men kommer nog inte skriva så speciellt mycket nudå eftersom det är kväll hahah! Men släng iväg ett meddelande på facebook så kanske du får lösenordet!
 
 
btw så suger nya designen på blogg.se
kyss/s