' jag har fuckat upp igen

2011-05-30 @ 22:35:27
Anonym om ' i'm backin up:
hallå? asså tänkte bara för ni äger ju så då borde era motståndare också vara bra då det bara blev 1-0 :D

Kan du fortfarande skriva ut ditt namn? Jodå vi äger!

Har inte skrivit på väldigt länge men har inte suttit vid datorn nå mycket! 

Fredagen var chill, vi promenerade bara runt sjön sen slutade jag ;) Då for jag hem å chilla åde, sen vart det skype hela natten! 

Lördag, malin kom till mig vid 2 å då gav hon mig min present HAh shit, sen typ fika vi åde, sen drog vi till Malin å fixa oss, sen kom Alfred och William å vi bara chilla gärnet! Sen senare på kvällen kom även Tove. Sen drog vi alla till laxen med massa folk å bah chilla gärnet, fett najs var det iallafall! 

Söndag, bara chillade och åt hos farmor.

Idag har jag bara tagit det lugnt, sovmorgon i morse. Hade ingen vanlig lektion, fick tillbaka no och matteprovet, är nöjd med båda resultaten :) Sen var det hem å chilla å sitta vid datorn. Sen vart det träning åxå, gick väl helt ok men det var inte så kul. Ska väl snart sova om jag orkar, börjar iallafall 10.20 imorgon haha. Idag var ju sista vanliga dagen, sen äre bara chillvecka kvar ;)

Jajja 



eeeeeeeh räkhelvete

kyss/s

' staaaaaaaaaad i ljuuuuus

2011-05-26 @ 22:02:33
tjah, sitter å käkar macka å ojjar mig över linimentet som bränner som fan på mitt ben :(

Slutade skolan halv fyra efter att ha spelat lite fotboll på idrotten. Då for jag hem och duschade sen for jag med mamma och pappa å tittade på moppe :D Blev en Peugeot vivacity, gått 271 mil. Sen for jag hem å käka å drog till match, jävligt bra spelat idag b-rudar, blev även ett mål för mig :D 4-0 vart resultatet haha

Imorgon ska vi promenera runt sjön med skolan sen är det brännboll och sen slutar jag , skönt som fan! Även träning imorgon, sen får jag se om jag drar nå till Luleå Cruising.

jajja ska inte skriva nåmer nu



i söndags på bion tog jag och tove en seriös och en oseriös bild, dethär blev våran seriösa............

kyss/s

' känner ni ruseeet?!??!

2011-05-24 @ 22:10:59
tjuh sitter å pluggar till noprovet imorgon, dock kan jag väl redan allt men iallafall. Dagen har varit hyfsat nis, i skolan cyklade 2.2 mil i motvind, inte kul alls :( Sen for jag hem å duscha å fixa mig sen for jag till stan ett tag. Sen följde min älskade vän Daniel mig hem å vi satt å snacka ett litet tag , härligt å träffa pöjken :) <3

Imorgon blir det de två sista proven, ett matte och ett noprov. Sen på kvällen är det moppekurs :D

Jajja har inge mer å säga



älskar hästen till 1000 <3

kyss/s

' i'm backin up

2011-05-23 @ 22:28:51
tjuhhhhh, sitter å skypar med lite folk. Kan börja med att dra lite av gårdagens match mot assi som vi vann med 1-0, den skönaste segern på väldigt länge, alla var emot oss, vi spelade med 6 spelare mot 10 ett tag där, och ändå kunde vi hålla nollan. Stolt över mina b-rudar hihi <3 Efter det drog jag till stan och till Malin, sen for jag på bio å såg Pirates 4, FYFAN VAD KAPTEN JACK SPARROW E HEEEEEEET OMGGGGGGGGGGGGGGGGGg dör. Sen for jag hem å sov.

Idag var det skola, och sen vid ett drog jag mig mot stan för skulle till umo, men hon jag skulle till var borta så en fin person kom och besökte mig ett tag. Sen vid 5 var det moppekurs men den blev inställd, så vid 6 for jag och tränade innebandy, gick väl inte så speciellt bra hah, foten å baksida lår gjorde förjävla ont. 

Hojja långt inlägg, 



kyss/s

' i'm a big big girl

2011-05-19 @ 16:56:40
tjuh, kom just hem efter en soft kväll på örnäset haha :D Ridningen gick väl sådär, hade Spirit, nu blir det snart att sussa, tidig match imorgon och sen får man kanske besök av en fin :D



mina fina <3

Kyss/s

' för vad som än händer ska jag alltid älska dig

2011-05-18 @ 14:38:46
tjah sitter hemma å tycker synd om mig själv (lol drev.) Hah skämt å sido, men det blev ingen skola idag, för imorse när jag vaknade så gjorde min hals så fruktansvärt ont och mitt huvud höll på att dö. Har bara sovit sen dess, grymt skönt. Har även hunnit plugga lite moppe tills ikväll då det är kurs igen, kul :D 

Har inte så mycket mer att säga



två jävla år sen hahahahaha

kyss/s

' like a rainbow in the dark

2011-05-17 @ 16:48:37
tjah sitter å dunkar musik i hörlurarna för pappa dampar :o Borde dock inte ha så högt då mitt huvud typ sprängs! 
Skoldagen var typ soft, såg bara på film på NO:n, räääättt ok, haha har sexualkunskap å då ere aschill!

Jajja har inge mer att skriva, ska nog gå å ta en pn eller nå.





Två bilder från fotbollsturneringen i lördags som jag och mina fina vänner var med i

kyss/s

' vill du ligga med mig då?

2011-05-16 @ 17:37:22
tjah har inte bloggat på aslänge, men har fan inte orkat. Finns så mycket annat jag har behövt lägga energi på annat som är viktigare än bloggen. 

Har inte hänt nå roligt under tiden ändå så det är soooft :)











I'm a free and crazy bitch, I'll do whatever I want!

Jag håller huvudet högt och bryr mig inte om dig nåmer, du har sjunkit till 0 i mina ögon, trodde du var mogen men hah nä hade fel.

kyss/s



'

2011-05-09 @ 17:37:57
tjuh sitter på skypen å lyssnar på musik. Dagen har varit sautans chill, hade ingen idrott så jag å brudarna var ute å solade, grymt chill hehe. Sen efter skolan for jag till staden en snabbis med emmsi, fick med mig en ögonbrynspenna eftersom min är spårlöst försvunnen :o Plus en mascara. Ska snart gå å ta en pn.



hello fatass

kyss/s

' PUT YOUR HANS UP

2011-05-05 @ 15:43:48
tjaa sitter å lyssnar på musik, ska snart ta fram matteboken och jobba klart läxtan till imorgon, för ikväll får jag äntligen fara till stallet å rensa tankarna lite. Det lär behövas. Veckan har varit lugn. Igår var vi på UMO osv, å jag fick ta ett kondomkörkort (<3<3<3<3<3<3<3) AHHA..

jajja har inge mer att säga



bild från valborg haha gal1 kväll!

kyss/s