Bob å jag på tävling.

2009-05-25 @ 19:31:55
 - Förlåt, men han hoppade av 1 m för tidigt. Det är man inte beredd på hehhe.

250509

2009-05-25 @ 19:26:16
FÖRLÅT SÅ JÄVLA MKT :(
Här sitter man å blir less på friendsen att dom inte bloggar. HAAH, har inte bloggat på 11 dag. Förlåt så himla mkt.
<3333333333 Orkar inte skriva nå mkt om dom 11 (!!!!!!!!!!!!!!!) dagarna som jag inte hunnit skriva på.
Hade tävling i Torsdags.
LC-Dunder, gick mellan bra. Fick hoppa första hindret med en stigbygel för jag tappade den när jag gasade till omhoppning haha. Fick 4 fel. Ingen placering.
LD-Bob, ehh, han plöjde ett hinder. Sen hann jag inte räta upp han åde till nästa hinder så han sprang förbi. 8 Fel, kom typ 3. Men fick ingen placering för det var bara 4 ponnysar med. Efter det hade jag fest. Det var riktigt skojj haha. Helen var den enda som sov.

Men hon fick fara hem på fredagen vid typ 1 för hon fick typ ont i huvet åså. Sen for jag till Lovisa. Vi typ hoppa studsmatta åså. Sen for vi till stallet. På ridningen hade jag Bamse. Det gick bra, vi red utan stigbyglar hahah (något ont i bena.) Sen for jag hem å duscha. Sen for jag till Hanna på Hertsön. Vi möttes efter halva vägen. Sen typ gunga vi åså. Sen sov Hanna hos mig.

På Lördagen for jag till stallet. Red Bob med Bella. Det gick bra. Sen gick jag till privatstallet å typ mocka å hämta in Gry. Sen gick jag ut och gick med henne i skogen. Jannike red Amanda brevid. Sen gick vi på banan ett tag. Det gick bra. Sen gick jag in till stallet och släppte ut henne. Sen for jag hem. När jag kom hem duschade jag. Sen for jag till Hanna igen haha. Vi typ var ute åså. Sen for jag hem och sov. xD

På Söndagen vare stall igen. Red Bob. Igen hah. Det gick bra. Sen gick vi ut och betade med några hästisar på gräsmattan hah. Sen for jag hem, åt och gick på träning. Vi var bara 5 st x> Sen for jag hem, åt och gick å la mig vid typ 10.

Idag har vi haft nå hälso dag haha. Det var väl sådär hah. Har inte gjort nå efter skolan. Jo sett Wallander-Mördare utan ansikte. Den är 3 tim å 15 min. SHITT hha ;ooo Nu pallar jag inte skriva nåmer. PUSSS <3

Kåtefan ;o

2009-05-14 @ 22:08:41
 - Haha, jag å amanda på stan xD

Här kmr en fjorrebild xD

2009-05-14 @ 22:07:52
 - Bara för att jag älskar sommar? <3 ;o

140509

2009-05-14 @ 22:06:27
HALÅ <3
Igår så gick jag upp 20 i 8 typ, klädde på mig åså. Sen for jag till skolan. Då hade vi typ matte elr nå ;o
Sen rast, sen frukt, sen eng sen sv. Sen lunch. Sen killåtjejgrupp. Sen stress hem å hämta pngar å stekarbrillorna. Sen in till stan. Träffa amanda å gick på blå gåsen. Sen på en massa affärer. Sen gick vi till Max. Då 'träffa' vi David å nån xD Sen for vi hem. Då stressbytte jag om till träning. Sen for jag dit å träna. Vi var typ bara 8 st :( Sen for jag hem å duscha. Sen såg jag lite av melodifestivalen. Sen gick jag å la mig.

Idag gick jag upp kvart i 8. Åt, klädde på mig å cyklade till skolan. Vi hade språk på örnnäset. Det var inte så kul. Sen cykla vi hem till skolan. Då såg vi på Lilla löpsedeln. Sen vare för en gångsskull rast ;o Sen gick vi in å då vare kör. Efter kören så vare matte :(:(:(:(:(:(:(:( Sen vare lunch. Sen vare gympa, det var fotboll.. Ganska kul. Sen cyklade jag hem åå duscha. Sen tog jag på mig sommarkläder å fotade lite heh. Sen bakade jag chokladbollar, fast jag hann inte göra klart dom. Sen så följde jag med pappa till kronan å slängde skräp. Sen for vi hem å hämtade massa pantflaskor på coop. Det blev 116 kr. :D Vi köpte jättelite godis hihi. Sen for vi till nån från IFK. (en vuxen som pappa känner. Gard) Så fika vi lite å var avundsjuka på deras TV,stora hus och utepool. Sen for vi hem. Då gick jag till Maja. Vi var ute å lekte. Sen gick jag hem. Fixade chokladbollarna (fast jag åt smeten hahah.) Sen dator hela kvällen. Nu ska jag gå å sova, PUSSENNNNNNNNNN <3

KLÄDERRRRR :D

2009-05-12 @ 17:40:12

120509

2009-05-12 @ 17:08:01
HELUUUU :D
Har inte skrivit på ett tag men det får ni stå ut med hah.

I söndags så väckte mamma mig halv 12 :(((( Somnade inte förän 2 på lördagen.. Jaja, då gick jag upp och åt frukost. Macka å Obóy, götttttiiii <3 Sen så messade Lovisa å frågade om jag kunde vara med henne. Det gick. Så hon kom och vi for in till stan. Fast vi kom dit tyyp 5 i 4 haha. Allt stängde typ xD Så vi gick till DAGOBERTTTTTT, mummmsssiiit =) <3 Tog kyklingmacka som Lovisa ;P Fast egentligen tog hon en kycklingmacka som mig ahahah x-) Sen så for vi hem till mig, då typ (NÖJD MALIN?! xD) satte vi oss vid teven å datorn. Sen bytte jag om för vi hade träningsmatch mot Luleå fc. Lovisa följde med å fotade. Vi vann (ofc,) med 0-1 (vi var bortalag.) Sen for jag hem å typ åt lite macka sen gick jag å la mig.

Igår gick jag upp lite för sent, kvart i 8 :s Fick stressa i mig mat å skynda å byta om + sminka mig. Sen hittade jag inte cykelnyckeln, så fick gå till skolan ;s Kom 5 min försent.. Då vare religion, var tvungen att fixa det sista innan redovisningen på tisdagen. Sen vare hm, svenska. Gick ganska bra faktist. Fast fattar fortf int nå om satsgrejs xD hahahaa... Sen vare lunch, Köttfärssås+spagetti trorja xD Sen slutade vi. Då for jag hem, satte mig vid datorn. Sen fixade jag mig lite å for in till stan. Köpte 2 linnen och la undan en tröja/tunika från HM. (Bild kmr.) Sen gick jag å kollade på en massa bikinis xD Sen for jag till Hanna i bensbyn. Vi hämtade upp henne med bussen från hennes skola. När vi var hos henne så tog vi en muffins och sen gick vi å bytte om å drog till stallet. Fick skynda oss så att hanna skulle hinna rida lektion innan ridgrupperna började. HEH, ni vill inte veta vad som hände när Hanna red, så jag berättar det inte x') JAK ER SNEL! <3 Sen så red Hanna lektion på Dunder. Sen gick vi hem till Hanna. Sen så kom mamma å hämtade mig. När jag kom hem så åt jag lite å sen gick jag å la mig.

Idag vaknade jag vid 20 i 8. Gick upp och klädde på mig. Sen så for jag till skolan. Hade religion. Vi hade redovisning om Jundedomen. Det gick ganska bra faktist haha. Sen vare rast. Cp ungen jonas sköt en boll i Amandas ansikte. DUMADIG ;'( Sen gick vi in. Sen hade vi typ nå eng grej, det var askonstigt ah ;o Sen vare slöjd, gjorde 2 örhängen å ett halsband (bild kmr snart.) Sen vare lunch. Korvstorganoff. Det var väl sådär. Sen vare rast, varmmttt ute (Y) :D Sen vare slöjd igen. Då började jag på ett armband. Det blir ganska bra =) Sen så såg vi då vi redovisade, (Kjell hade filmat) Fast vi hann bara se när 2 st redovisade. Inte min, PUHH =) Sen så slutade vi. Då cyklade jag hem och satte mig vid dator hahah. Sen for jag in till stan och lämnade igen en utav linnena och köpte tunikan från HM. Linnet kostade 49:50. Det gjorde tunikan också. Så jag behövde inte betala nåt hah ;P Sen gick jag in på Ur å Penn å köpte stekarbrillor haha. :D Sen for jag hem. Men åkte hertsöbussen så fick gå från Shell. Sen kom jag hem å satte mig vid datorn. =) Pussåkram <3

090509

2009-05-09 @ 22:31:35
FÖRLÅT FÖR JÄVLIGT DÅLIG UPPDATE :/
Har haft lite fullt upp åså, min vecka kmr i förkortad verson här.

SÖNDAG; Stall till typ 5. Red ut på Otto med Bella. Gick ganska bra. Sen fotbollsträning. KUL :D

MÅNDAG; Skola, språkval på eftermiddag. Slutade 13.50 kul, for hem å sen åkte vi till kronan å kolla om det fanns ngn cykel. Det fanns det inte. Sen for jag in till stan å träffa Hanna å Lovisa där. Kollade lite sen for vi hem. Åkte till Hanna och följde med å red Cåmandå. Det gick riktigt bra för mig HAHAAHAHAHAHAHAHA, HOST, hade tennisskor (fred perry med helt platt sula.) stuprörsjeans och munkjacka. Ni kanske kan föreställa er hur det såg ut haha. SKUMPIG HÄST!

TISDAG; Skola, hade slöjd på eftermiddagen. Slutade 14.30 :( For hem, åt tror jag sen gjorde jag ngt, ;O Kl 20.00 vare träning. Gick ganska bra, for hem duschade å satte mig vid datorn ett tag.

ONSDAG; Skola, nå färglära hela dan. Slutade typ 14.15. Kom hem, for in till stan och träffade en kompis dära. Hon behövde tp nya skor så vi sökte efter ett par typ hela han. Sen for vi hem till mig och hämtade badkläder, sen for vi till badhuset. Badade till typ halv 8. Då gick vi upp och duschade mm. Sen gick vi å köpte en dricka å lite godis i kiosken haha. Sen så for jag hem, gick ut med hund å typ åt.

TORSDAG; Skola, språkval på morgonen, gympa sista passat. Slutade 13.50. Sen in till stan å möta Hanna. For till henne å åt lite å sen nördade dator. Sen gick vi till badhuset. Det var kul. Sen gick vi hem till Hanna igen. HAHA stannade på vägen å gungade å shit XD (bild kommer.)

FREDAG; Skola, ggympa sista passset. Slutade 14.20 (-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-) For hem, duschade och sen satte jag på mig ridkläderna å packade min väska. For till stallet vid 15.50 tp. Kollade lite när Hanna red Cåmandå. Sen gick jag in och borstade Wonder. Gick ganska bra. Sen typ gick jag in i stallet och plockade av han grejerna. Sen väntade jag på Hanna. Sen kom hon till stallet. Då såg vi att hon skulle rida ett kvällspass i gruppen som är kl 20.00. Så vi gick hem och hämtade Cåmandå. Kollade ett tag när hon red, fast det blev så jävla kallt så jag gick in till dutä hest (VERNER) å satt å prata med han väldigt länge hah. Sen gick vi hem till Hanna och tog av Cåmandå grejerna. Vi gav hästarna mat och sen gick vi hem till Hanna. När vi var hon Hanna gick vi å bytte om åt lite å satte oss och såg på Tv. Sen frågade Hannas mamma om vi ville fara å köpa godis. Det ville vi. så vi for in till Ica å köpte en godispåse åt oss, 2 stora color och en liten påse åt Hannas mamma. Sen for vi hem å tjockade godis å såg på TV. Sen gick vi å la oss vid typ 12.

LÖRDAG; Väcktes av Hannas klocka. Den ringde vid 8 trorja. Då gick vi upp och klädde på oss. Gick till stallet och gav hästarna mat. Gick hem till Hanna och åt frukost. Tänkte fara å hoppa men vi gjorde de senare. For till Arcus loppisen ist. Hitta ingenting, jo! Fikabröd å godis haha. Sen for vi ut till storheden å handlade lite. Sen köpte vi en Cheesburgare från max som vi åt i bilen. Det var riktigt mumsigt haha. Sen for vi hem till Hanna å bytte om till stallkläder. Sen gick vi å byggde fram hinder på banan. Det regnade så man blev lite blöt haha. Sen gick vi och hämtade Cåmandå. Sen hoppade Hanna litegranna. Det gick bra ;D Sen for vi hem till stallet och gav hästarna mat å släppte ut dom. Sen gick vi hem till Hanna och bytte om å fikade lite hihi. Sen kom Hannas pappa och hämtade oss. Då sjutsade dom hem mig. Närjag kom hem så typ slappade jag. Såg lite teve. Sen åt jag, sen såg jag lite av en film med mamma å pappa. Den sög -.- Sen började jag smsa med Selma. Hon vad med några så jag frågade om jag kunde vara med dom. Det kunde jag så jag cyklade ut till skolan. Men sen var dom typ inte där. Dom sa att dom var på taket men jag såg dom inte å det lät inte som om dom var ute, var inge brus elr nå. Så jag drog hem, fan vad less -.-' Så sen satte jag mig vid datorn å det är det jag gör fortfarande haha. Orkar inte skriva med nu, PUSSSSSS <3

Wonder å Jag ridning 1 maj =)

2009-05-03 @ 00:12:08
 - Gullhäst. Lovisa fota :D

020509

2009-05-03 @ 00:09:54
HEJHEJ <3
Nu var det väldigtväldigt länge sen jag skrev blogg. SEEEEEGT ;o JAja, ska skriva om min vecka dååå..

Onsdag kväll: Träning örnäsets IP 20.00-21.30. Var ganska trött men det gick riktigt bra tkr jag =) När jag kom hem duschade jag och sen satte jag mig id datorn.

Torsdag: Började skolan först 09.30. Fan vad chill :D Var inge språkval. Såg på Lilla löpsedeln sen typ matte elr nå. Sen mat. Efter det hade Selma och Amanda gympalektion. Vi hade spökboll. Var askul fast jag brände mig på knölen så har typ värsta såret där nu :'( När jag kom hem gick jag ut med hund. Sen ringde jag Lovisa, vi hade pratat om att vara med varandra å kanske gå på stan. Men det blev inget så jag ringde och frågade om Tove ville hänge med på stan. Hon orkade inte så jag var bara med henne till typ halv 6. Innan jag for hem hade jag sminkat Tove för hon skulle äta 'valborgsmiddag' hos Tomténs. Sen for jag hem, åt och satte mig vid datorn. Sen började jag göra mig iordning för att gå til skurholmsberget å titta på majbrasa. Skulle träffa lite folk där så jag ringde dom. Det blev lite missförstånd vars dom var så det tog ett tag att hitta varandra men tillslut såg jag dom. Då pratade vi lite. Sen for vi hem till Tove och tänkte köra 'sanning elr konka'. Men det blev inte för David och Oscar var törstiga så dom ville fara te coop å köpa dricka. Det gjorde alla. Jag köpte en cola som jag drack upp tp på dirr =) <3 Nora fick litegrann :D Sen for vi hem till Tove igen och värmde oss. Vi såg på teve å satt vid datorn xD Vid typ 12 halv 1 så for alla. När jag kom hem satte jag mig vid datorn. Sen gick jag och la mig typ vid 2 hah.

Fredag: Mamma/Pappa väckte mig vid 10-halv 11 och sa att jag var tvungen att gå upp, annars skulle jag inte få följa till hundpsykologen i piteå. Så jag gick upp och åt frukost. Macka å Obóy göttttiiii. Vid 11 började vi färden mot piteå. Det tog ca: 1 tim. JOBIT. När vi kom fram pratade vi lite med Yvonne som hund psykologen hette. Sen tittade hon på Ajax och vi fick träna lite saker med han. Sen pratade vi lite till och sen for vi hem. Det tog ca: 3 ½ tim. Kom hem vid halv 5. HEHE, bytte om på typ 5 min. Sen for jag å mamma till min ridning. Hade Wonder. Gick riktigt bra faktist. Lovisa fotade en massa :D Efter stall så var jag och Lovisa med varanndra. Vi var med många i min klass haha :D Det var ganska kul =) Vid typ 10 så for jag och Lovisa hem till mig för hennes mamma skulle komma och hämta henne dära. Efter Ulrika hade hämtat Lovisa så for jag och var med dom i min klass igen. Det var kul men kallt. Sen for vi hem till David och värmde oss. Kolla lite på teve. Sen gick vi upp i Davids rum. Då satte sig David vid datorn å spela CS (ovanligt? ;o haha.) Sen tänkte vi gå ut å typ busa men det blev inte. Vi typ cykla runt lite å pratade. Vid 11 for typ alla hem. Jag Oscar och David gick hem till David för både jag och Oscar hade våra cyklar dära. Sen cyklade jag hem och satte mig vid datan haha. Sen typ gick jag å la mig vid 1. Hade väldigt svårt att somna ;/

Lördag: Vakna vid typ halv 11. Gickupp å åt, sen bytte jag om och packade mat. Sen for jag till stallet. Var där vid typ 11. Var ensam så började mocka stallet. Sen gick jag ut till Jannike å Bella och hoppade studsmatta med dom i typ en halv timme haha. KULKUL :D Sen gick vi in i stallet och gav hästarna mat. Sen gick jag och mockade lite till. Sen åt jag och efter det tog jag in Bob och började borsta han. Red ut själv i skogen. Det gick riktigt riktigt bra! (Y) Sen gick jag ut en kortis med Verner vid vägen haha. Pigggg på hemväg xD Sen for jag hem å duschade å åt. Sen typ data å godis hela kvällen. Pussss nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med stall imrn. <3 PUSS<3