' LAPTOPEN

2010-08-30 @ 23:00:44

chacha ligger här i sängen med laptopen i knät och lyssnar på musik, ska ta och släcka på nån minut trorja. Idag på skolan var det mest planering, sen var det match fast jag var inte med är fortf lite förkyld, förlora med 2-1 på övertid.. Dom var verkligen inte värda att vinna vi spelade mkt bättre än dom, dom bah tjonga iväg medans vi rullade boll jättefint stundtals! :) Imrn börjar jag 8.35 med mentorstid. Sen vanliga lektioner. Träning på kvällen fårse om jag ska vara med då, fårse hur jag mår imrn! Aja ska sova nu

puss/s






' @lovisa

2010-08-29 @ 17:05:15
chacha sitter hos lovisa å vi tp plattar varndras hår hiih, sen vetjag inte vad som händer, igår va vi på gården med massa de var nis ;) vi såg ett hakkors på himlen lol :o Sen tp baka vi cheesecake med gurka på hiih ;) de var nis, idag har vi baka kladdkaka hahahaha (Y)(Y)

finns inget mer att skriva,

kyss/s












' HK PÄRMAR

2010-08-25 @ 14:23:58
hahah chill dag idag, de ända vi gjorde var att baka grahamsbullar och sånt plus att göra nå jeffla pärmar hahah nu ska jag tp hoppa i badet så min rygg blir någolunda normal inför match. tror seriöst jag fick ryggskott elr nå imorse hahah, de bah drog till i ryggen å sen fick jag så jävla ont -.- hoppas jag kan spela match iaf!



Kyss/s

' SKOLA

2010-08-24 @ 16:49:17
chacha, skola för andra dagen idag, haha de sög hade tp livs hela dagen? xd imrn ska vi baka å göra nå jävla pärmar hahah lol. På torsdag far vi till länkebo å sover där fan va tagg serri ;)

Idag efter skolan kom sanna å vi keeeka nudlessåmakaronieeess med mjölk haha . OOOOOOJ hhhahahhhhahahahahah sanna bah fattar xd Sen tp sydde jag smileysar på mina vantar som jag gått runt med hela dagen (a) Sen for sanna hem å jag å papi for å lämna min dator på kollgrejs, sen ska dom ringa å diskutera pris åde för lagning. Kollsaken kan ta tp en vecka å SEN KANSKE dom ska laga den -.-' Finns inget mer att skriva,

p.s jag har huvudvärk hahahahahahhaahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahaha xdxdxd





 - mina älskade vantisar :D <3

kyss/s

' PAJALA/MM

2010-08-22 @ 00:58:53
chacha vaknade (blev väckt) kl 8 då keka jag lite sen gitta jag till skogis, sen for vi till pajala med fotbollen å spela match förlora med 2-0 lol, sen for vi hem å jag tvätta håret sen gick jag till kvartersfesten å hade det trevligt, sen for jag å emma till musikens makt och var med karlsson, vi bah chilla å sen såg vi oskar linnros, vilken man ohhja ;) HAHAH GUNGET I PUBLIKEN I BÖRJAN VAR JU LEEETT BEST ;) aja finns inget mer att skriva ska fortsätta dunka musik

KYSS/s

' MM OCH HOCKEY

2010-08-21 @ 00:21:40
blev båda delarna hahaha, först gitta jag, emma å tove till nora tp kl 6, sen for vi till MM men de var inge folk där så vi for vi å köpte godisremmar å satt vi ankdammen å keeeeka dom, sen så for vi till malin å tänkte våldgästa hon men hon var inte hemma så vi for å såg på hockey, (GRAAATIS) sen när de var slut gitta vi till ica kvantum å köpte french hot dog (Y) sen for vi tbx till MM å chilla gärnet, sen kom malin å vi var med hon sen så skulle vi se FAMILJEN som började 22.10 men dom började 22.30 å de sög så jag å emma hann inte se nått fatt vi skulle hem då, kom hem för tp 20 min sen, nu ska jag tp sova, ska upp 8 imrn fatt har match i pajala med 95orna -.-  Laddar in bilderna imrn från MM hahahahah OMG ;)

KYSS/s

' MM ELR HOCKEY

2010-08-20 @ 16:45:47
beslutsångest, ska jag på musikens makt eller hockey, ingen följer tp på hockey så jag tror attja ska på musikensmakt, fast ska ju upp tp 8 imrn så kmr inte kunna vara nå länge :( Det suger kuuuuk :o HAha, annars hade de varit jävligt kul att stå å skrika inavel på hockeyn haha, jaja kommentera!!

kyss/s




' PARTEY

2010-08-20 @ 00:10:54
chacha, sov hos tove inatt, finfint att få snacka med min finaste igen.. <33 Såg irene huss å dampa med dr mugg ooohhhja ;** Har inget mer att säga, skola på måndag :'( FYFAN SÄGER JAG BARA!



 /TOVE



kyssar på alla/s

' SÅ

2010-08-15 @ 23:50:21

såå eeeh, fast kom in för tp en halvtimma sen hahah. Iallafall, ska berätta hela helgen då

Torsdag: Malin kom efter maten , tp fem nåsånt, då gitta vi till coop sen sminka vi oss oserilöst fjortis hahah, sen cykla vi till rutvik å var med kuru å alla, sen sov vi där, sen cykla vi hem på morgonen ;)

Fredag: For hem från Kuru tp två nåsånt, då tp chilla vi gärnet sen kolla på mysteriet på greveholm, sen for malin hem och amanda min snyggfan kom, vi bah dunka eric saade hahaha xd maskumaskumaskuuuraaade hahha. Sen kom malin å hon visste inte att amanda var där e de blev jätteroligt. sen var vi med emma,tove å nora å såg 'Friday the 13th' Sen for emma och tove hem å vi fortsatte se. Sen blev norbis så rädd så vi gick med hon tp en bit, efter de blev de massa skratt å gråt, sen så gick vi ute å satt med min syster, efter ett tag gick dom in å sov å jag satt å snacka med henne i tre timmar om allt och inget. Sen tp 6 gick jag å sov haha, vi sov till tp 3 ;)

Lördag: Amanda for hem tp 3-4 å då satt jag å malin å bah chillerera ha, sen tp 7 for vi till malin å baka å allt haha. Sen for vi till mig tp halv 10 då åt vi sen tp massage å shit, sen kom kuru haha han stanna till tp 6 då for han hem ;) Sen sov vi.

Söndag: Idag vakna vi tp halv 4 haha, då for malin hem å jag städa mitt rum och sen gick jag å såg Liverpool-Arsenal med pappa på teve, det blev 1-1 :( Men domaren var helt dum i huve hahah :(:(:( Ingen träning för mig idag, fortf sjuk :/ Sen gick jag å mamma ut med hund, det var jätteskönt!

btw, min dator är sönder så det blir tp bara gamla bilder :'( Förutom från denhära helgen då :)

 - seriöst sminkning, OOHJA

 - haha andreas kläder xd

 - älska andreas tröja <3<3

 - MASKUMASKUMASKURADE

 - LYCKA <3









 -
ingen kommentar emma..

 



 
- missbildade muffins hahah xd

Kyss/s


' LÄNGESEN

2010-08-15 @ 22:07:01
chacha, malin sov här hela helgen elr, torsdag-söndag ♥, kuru kom igårkväll hah :D ut med hund brb ;)

' YOUNG DAD

2010-08-12 @ 16:38:25
chacha bloggeNNNNNNN haah :D

Vakna för tp en timma sen haha (a) Var egentligen tänkt att malin skulle komma och sova hos mig men nyss skrev hon att hon inte orkade så jag tror att jag ska fara till sanna å se film med sanna, nora, tove åh emma senare :) Nu vet jag inte vad jag ska göra, tp försöka leta rätt på spnideln jag hitta igår i min säng så jag får sova där inatt, hahahaa sov hos syrran igår fatt jag inte våga sova i min säng eftersom när jag försökte döda den sprang den iväg :'( Aja

pusssiipussss/s
















' VECKANS HETING

2010-08-10 @ 21:28:22
hanna ville att jag skulle göra en veckans hetig och här kommer den:



Dethär är William Nygren och han är veckans heting! <3

' LK

2010-08-10 @ 17:15:03

chachaaa bloggeennnnn, intefan har jag pallat blogga även fast jag sitter vid datorn 24/7 hahha (a) Varit på LK hela helgen med amanda, hannag , johan mäkki å wille haha fan va härlig helg jag haft :D <3

Börjat tp bli sjuuuuk -.- Haha syrrans elr luddes fel -.-

Jajja, var nyss å slängde skräp på kronan haha :o

Sen ska ja tp kekkaa sen kmr hanna å sen far vi å kollar på IFK luleå (<333) p96-LSK (:s) p96 på ÖIP hahahhahahaha xd  kom dit å umgås ;D <3 Finns ingee mer att skriva

pusssiii <333 /s

I cannot promise you that
I will not change
I cannot promise you that
I will not have many different moods
I cannot promise you that
I will not hurt your feelings sometimes
I cannot promise you that
I will not be erratic
I cannot promise you that
I will always be strong
I cannot promise you that
my faults will not show
But -
I do promise you that
I will always be supportive of you
I do promise you that
I will share all my thoughts
and feelings with you
I do promise you that
I will give you freedom to be yourself
I do promise you that
I will understand everything that you do
I do promise you that
I will be completely honest with you
I do promise you that
I will laugh and cry with you
I do promise you that
I will help you achieve all your goals
But -
most of all
I do promise you that
I will always love you


*

2010-08-04 @ 02:57:49
Det här inlägget är till Sara Åström, en människa som jag inte skulle kunna leva utan..

Vi träffades i stallet under en klubbtävling, vi var 6 år och jag följde med dig hem.. Vi lekte med barbie i ditt rum! När jag skulle hem blev du ledsen, och började gråta.. Aww, tiden gick.. Vi började såsmåning om leka häst.. Herregud vilka minnen! Det var den roligaste tiden under min barndom, när jag fick vara med min Sara och leka häst. Vi skuttade runt med ridhjälmar och ridspön, vilt springande utan att bry sig om vad andra tyckte.. Vi blev större, och började tycka att det var liite pinsamt att springa runt med ridhjälm, så vi skippade den och sa att "Våra hästar är så lugna så vi kan rida utan hjälm! Jag känner det på halsen.."
Vi byggde hinderbanor utav krattor och stolar, och hoppade som galningar.. Jävlar var vältränad man måste ha varit?! Hahaha.. Idag står vi här, 14 år gamla båda två. Livet är annorlunda nu.., men jag har fortfarande Sara vid min sida, och det är den enda jag behöver.. <3

Du och jag har alltid funnits där för varann, när jag grät när jag var liten så tog du min hand..
Kramade om mig, så jag kände mig trygg.. Om någon var dum så täckte du min rygg..
Aldrig har jag känt nåt hat i närheten av dig, du är den bästa vännen man kan tänka sig..
Du är en ängel nedsänd för att skydda mig.. Jag säger det här för sällan Sara, jag älskar dig.
Jag älskar dig Sara, du är bäst på jorden.. Jag säger inte ofta dem 3 orden..

Vi ska vara dem ska klarar allting tillsammans, och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat.. <3



Jag finns alltid här för dig Sara. Jag hoppas du vet det, dygnet runt.. Alltid! Funderar du det minsta över någonting, eller mår dåligt.. Vänd dig till mig gumman!

DU ÄR DET BÄSTA JAG HAR.. <3

Skrivet direkt ur hjärtat med tårarna rinnande nerför kinderna..

/ Amanda.

' UMEÅ FOTBOLLSFESTIVAL 2010 <3

2010-08-03 @ 14:58:20
chacha bloggen, inte orkat blogga efter umeå varit så jeffla trött, och igår kom amanda å då kunde jag ju inte sitta å blogga haha xd

visst har min lilla navelludd varit duktig på att gästblogga :D e så stolt ;)

jaja, kort om umeå då

fotbollen gick inte som förväntat, vi kom sist i gruppen och åkte ur direkt efter dommaren lagt till 1 minut å de andra laget gjorde mål. Jag har fått ett gult kort för att jag sa att dommaren skulle skaffa glasögon. så jävla klockren kommentar/johannaboman. Gått på ett jävla fucking underbart disco, snackat med snygga engesmän och helsingborgare ;) <3 hehehe, WE SPEAK AMERICANOOOOOOOOOO ;) Aja, gårdagen då

Amanda kom tp ett då jag fortfarande sov haha xdd eller ja sov å sov, låg i sängen hade tp varit vaken i en timma xd kbry vet. Då tp sov vi haha, sen fixa vi oss å for till david sen coop sen nattsudda vi tp till 3-4 hah så somna vi sen vakna va 6 sen somna vi till 12. sen for hon hem :o hahaha lång dag/natt kort,

Idag är det träning, haha fan va sliten jag e :o fårse om jag ska träna , aja måste gå

kyss/s













 - HAHA JAG TOVE Å STIG xd



 - haha amanda har grått hår xd 

 - hahah damp (a) xd