:)

2009-09-13 @ 11:57:17

Har inte tid att skriva. Kmr en låt ist

 - underbar <3

LÄNGESEN

2009-09-13 @ 11:53:47
Jag vet att det var längesen jag blogga men har inte pallat.



Hahah ojojoj xD

Lyssnade på denhära låten hela kvällen igår och sen inatt drömde jag att jag,malin,sanna,kylan å pekka åt banan hahahahhhahahhhahahahh xd

FREDAG/LÖRDAG/SÖNDAG :)

2009-09-05 @ 16:27:11
Ja, rubriken säger allt..

FREDAG: Slutade vid 1-2, då for jag hem. Sen så smsa jag med MalinK :) Sen kom hon till mig å då for vi ti coop å köpte godis för 8 kr ;D Fan vad stolt haha! (Y) Påväg hem från coop träffa vi Lisa,Johanna å Sanna. Vi for till 'lekparken' å gunga xD Sen for alla hem tp å då for jag hem å bytte om till ridningen. Jag hade Wonder, det gick ganska bra :) Sen så kollade jag när Lovisa red, sen så följde Lovisa å Kristin med mig hem å då for vi ti cool å köpte asmkt godis haha. Sen så sov vi under studsmattan x')))))))))))) Det var helt kul ;)

LÖRDAG: Vi vakna vid tp 10 ngn gång (;o) för att det var asblött, för det hade regnat ute, fastän vi hade asbra presseningar över så regna det igenom ;oo :( Så vi låg kvar i 'sängen' till tp 11, gå gick vi upp å fixa oss sen for vi ti coop å köpte chips hahaha x) Sen for vi hem å såg 'ONE MISSED CALL' den var tp läskig ;oo Sen for dom hem å då ringe Bove å frågade om jag ville vara med henne, Ellen å Sanna, å de ville jag :D Vi var med Pekka å Tomten :P Vi hade lite kul :P Sen sov jag å Ellen hos Bove :D Vi hade skojjjjj..

SÖNDAG: Vi vakna tp 12 å då gick vi upp å åt frukost sen var vi med Jocke :) Sen så for jag hem å packa mina fotbollssaker, sen for jag till IP å såg när IFK P96 hade match mot SSK, Sanna,Tove å Jocke var också där :)))) Hann bara se i tå 20 min sen var vi tvungna att gå till kansliet å samlas innan vi for ti Piteå. Men Marri var sjuk så Emma den bästa var tvungen att stå. TACK för att du ställde upp för laget <3 Fasst vi förlora med 0-8. Å jag fick asont i knät när nr 33 knäade mig där :( Jag å Papa åkte med Malin E och hennes papa hem och dit då men ja, vi hade lite kul på vägen hem hahahha xD När jag var hemma duschade jag, sen åt jag och sen gick jag å la mig :)

TJATJA :)

2009-09-03 @ 17:59:10
Asså jag har inte bloggat på väldigt länge men det är väl för att jag är så lat. Skolan har ju somsagt börjat och det känns faktiskt rikigt bra ändå, även fast det blir tidiga mornar och sena kvällar. Orkar inte berätta om mina första 2 veckor i 7:an :) Idag har vi haft NO 2 3 pass (har NO period,) sen har vi haft slöjd (trä) och idrott, fast vi hade bara en massa snack å skriva i boken för Stina skulle vara borta idag så vi hade våran mentor ist. Det var inte spec kul ;o Sen for jag hem å åt lite, sen satte jag mig å såg teve, sen åt jag middag, sen åt jag en glass å nu sitter jag vid datorn och ska gå ut och hjälpa mamma att rulla ihop en pressening som jag, kristin och lovisa använde när vi sov under studsmattan, (ett innlägg om det kmr senare.) Sen ska jag på träning, fast jag har verkligen INGEN lust att träna fotboll idag :'s Fast jag måste det för det är DM på söndag :') Aja, nu ska jag ut å hjälpa en sur mamma att vika pressening.

Kisses /S