' yo yo

2011-06-28 @ 23:01:01
Tjah, sitter på skypen och bara chillar. Dagen har varit cp, började med att bussen gick 2 min för tidigt från stan så jag fick gå ut till karlsvik, något less tjej. Annars så var första dagen på jobbet helt ok. Dock när jag skulle hem var bussen 7 min sen, på första hållplatsen haha asså LLT kan ju ta sig där bak. Sen var det hem, duscha och käka. Efter det for jag och min älskade Evis på IFK-BBK, blev 1-1 och domaren sög, fick låna en tröja i andra av Manne för jag frös h3h3h så han fick stå där och frysa, ändå ganska nis :D <3

Imorgon blir det att jobba igen, på kvällen vet jag inte vad som händer, typ bara chilla eller något.

Ska fortsätta snacka skype nu hhihi med en finis


HAHA nybilden

kyss/s

' baby hurricane

2011-06-27 @ 23:47:36
Hejsan svejsan. Sitter och lyssnar på musik och har precis duschat, skön..t!

Dagen har varit bra, vaknade kring 11, somnade om till halv två h3h3. Då klev jag upp och drog en snabbdusch sen for jag till g-stad, har alltså varit där hela dagen, for hem exakt klockan 9, ska snart sova då jag ska jobba imorgon. Skriver någon annan dag

lite bilder från midsommar då, klicka på dom för att få dom större, dock typ bara bilder på hundarna


puss/s

' :D

2011-06-27 @ 02:20:56
Tjaaaa, skrev ingenting igår för jag for ut med Tove och Sune till klubbviken med hennes båt. Vi sov alltså där inatt. Väldigt mysigt, det omysiga var att jag vakande klockan 7 av det gneka som fan i båten, det gick inte att få bort det, så jag kunde inte sova på ca 2-3 h. Låg bara och var arg och tittade på Tove som kunde sova så skönt ;'(

Idag har vi bara köpt glass och farit hem därifrån. Sen for jag och körde moppe, gick jäkligt bra även fast jag var skitnervös :D Varit jättetrött hela kvällen så har bara suttit vid datorn på skype. Nu ska jag ta och sova, blir ingen camp imorgon, kommer ändå inte vara med något så. Far till gammelstad vid 3 nångång, det blir asbra! :D

kyss/s

PS. DETTA INLÄGG SKULLE UPP IGÅR MEN DET FUNKADE INTE :(

' put your hearts in the air

2011-06-25 @ 02:30:38
Tjah sitter å snackar skype med en jävligt sur människa. Kvällen har varit väldigt bra, först ute i karlsvik på campingen med mamma, pappa och kusinen. Vart god mat och massa fotografering på hundarna som busade på väldigt mycket :D 

Sen vart det att fara till Tove och vara med henne, Johanna och David. Vi spelade gh och sen games där dom fuskade som fan :( Sen så sjöng vi med hennes familj och Johannas familj hahahahaah ja garva ihjäl mig, de var askul :D

Imorgon blir det bara att chilla säker, kanske blir att vara med Tove och dom igen. 

Ska kila nu



puss/s

' jag tog det förgivet, det var nå fel på mig

2011-06-24 @ 01:48:38
Tjah sitter å kollar runt på internet å bara tråkar. Musik har jag också för ovanlighetens skull. Dagen har varit bra, först var det sommarcamp men det sög eftersom jag inte kan träna, IGEN, suck. 

Ikväll kom en snygging till mig, okej det var vid 3 men ändå. Han stannade till kvart i 11 för att han skulle hinna å köpa cola på kvantum haha. Vi har väl bara chillat, suttit vid datorn och snackat om hur stark jag är ;)

Igår var jag och Tove på basketcup på kvällen och träffade massa fint folk. Fick även som uppdrag att hålla Manne ( nivet han den coola från hockeyn ;) ) sällskap under nästan hela kvällen då han var uttråkad som domare haha :D Var ju ganska så trevligt jaa mm.

Aja finns inte så mycket mer att säga, midsommar imorgon, eller idag eller hur det nu blir. Iallafall, ska vara ute i Karlsvik med mina pärisar, kusin och säkert massa andra folk. Kan ändå bli bra tror jag :)



Ganska så stek (H)

kyss/s

' skeeeeåne

2011-06-21 @ 21:24:41
tjah sitter å lyssnar på musik å bara chillar. Det har regnat de två senaste dagarna och igår var jag typ hela dagen i gammelstad och bara mös på inomhus med en finis :D 

Idag har jag spelat fotboll hela dagen i regnet usch. Skadade mig dock igen så det var ju inte så najs. 
Sen har jag bara suttit vid datorn och köpt en ny regnjacka, det behöves verkligen!

Ska inte säga nåmer så



eh saknar eh jo

kyss/s

' me and my drum

2011-06-19 @ 20:34:54
tjaaaaah, har varit på f21 hela dagen och är helt slut, kollat på massa flygplan, det sög. Sen var jag med Tove på RIX FM festival, det sög typ åxå. Ändå har vi haft sjukt kul och dampat en massa somvanligt. Nu sitter jag på skype, ikväll blir det tidigt då jag måste upp typ halv 8 för jag å pappa ska på någon genomgång av jobbet jag ska göra senare i sommar.

Skriver imorgon troligtvis



kyss/s

' som jag är

2011-06-19 @ 02:37:57
Haha ja asså det var ju inte jag som skrev det förra inlägget....

Natten spenderades alltså med min sötis tähä. Det var najs, blev ensam igen vid 4 då bara chillade jag, sen gick jag å duscha å dampa med Malin på msn. Sen drog mamma å pappa på 50års kalas å då drog jag till MAX ehhe (a) Sen for jag och köpte cola å godis. 

Har bara suttit hemma på skype å msn sen dess. Ska snart gå å sussa tror jag, blir upp tidigt för att fara med päronen på flygets dag, sen blir det RIX FM festival med Tove och troligtvis Emmy åxå. Hoppas att det är lika bra som det brukar vara när det är på LK :D

Skriver mer imorgon
nattinatti



puss/s

' imorn

2011-06-18 @ 03:14:08
ja. imorn ska jag, efter jag vaknat, smattra iväg mot coop och köpa mig en bonaqua silver päron och en marabou caribbean.

nu går vi från morgondagen till idagdagen. idag har jag jobbat från 7-14. till lunch åt jag köttbullar och makaroner, det var rätt så gott.
ja nu har jag inget mer att skriva förutom hejdå.
hejdå.

' I just want you to know who I am

2011-06-18 @ 02:52:04
Tjuhlululuul ligger i sängen och chillar med laptopen och bara lyssnar på musik. Idag har jag bara tagit det chill å varit med fint folk. Imorgon blir det väl bara att ta det lugnt, kanske blir att gå ut lite på kvällen eller typ fara till Malin eller nå (:



hihi nusse <3

kysss/s

' the light in our soul

2011-06-15 @ 21:54:39
tjaah sitter å dunkar massa musik och bara har det bra :D

Det blev att dra till örnäshallen och kolla fotboll i typ 10 min sen drog vi med Adam, Andreas och Gustav till Frasses å dom käkade, blev sen att stanna där ett tag å typ bara snacka å skratta! Sen gick jag hem och på hemvägen träffade jag en väldigt saknad Evalinn och Angelica. Jag och Eva stod och tog ut våran ilska på en kärring i innebandyn som tvingar oss att sälja öronproppar på LK. HAHA hon kan ju bara glömma det. Sen for jag hem och har suttit här i typ 10 minuter haha. 

Hoppas på att någon rolig loggar in på skype så man får dampa lite som vanligt h3h3.

aja ska gå 



pussssssss/s

' if you go then it's already too late

2011-06-15 @ 16:56:09
tja sitter på skype och lyssnar på musik. Snart blir det att duscha och fixa sig inför fotbollscupen i örnäshallen som jag och Malin ska fara och kolla på. Är jävligt arg för det funkar inte att logga in på facebook på stordatorn :( 

Har precis lagt över ALLA bilder jag hade på datorn till en bärbar hårddisk haha. Det var inte lite bilder det.

Jajja har inte nåmer att skriva ska nog hoppa i duschen nu


hihhi

kyss/s

' även hundmaten som luktar *ptrrrr*

2011-06-14 @ 20:52:04
tja ligger och myser med malin till icas kompispris hahaha. Vi har bara varit på coop och sen drog vi till max och tjockade oss haha livet leker! Har inte gjort något sen vi kom hem, bara snackat! Hon sover ju somsagt här, det blir ju asbra! 

Jajja ska inte skriva mer, nu får ni en bild från skolavslutningen som Linneas pappa har tagit :D



finaste b-rudarna <3

kyss/s

' baby it's over

2011-06-14 @ 15:11:21
tjauu, sitter å lyssnar på musik och väntar på malin :D Vi har planerat allt i detalj vad vi ska göra haha. Hon kommer även att sova här inatt, det blir asnis. Igår slocknade jag före 2 haha ganska fint. 

Imorgon blir det att fara och titta på någon fotbollscup i örnäshallen tror jag det var :D



min bebis är ju lixom ganska så söt, även fast jag ser ut som ett mongo!

Jajja har inte nåmer att säga

kysS/s

' what are words

2011-06-13 @ 19:56:59
Tjabba, sitter å lyssnar på finaste låten i världhistorien. Helgen har varit superdupermegabra. Sovit hos Malin fredag-söndag. Fredag ute på gültza med fint folk, lördag club nordic, dock bättre förra året! Igår drog jag till min Amanda och sov där hihi, var mysimys!

Idag har jag inte gjort mycket, varit förbi UMO en sväng och sen hem och då kom en mycket fin person på besök :D Vi bara chillade och lyssnade på musik tihi :')

Har inte nåmer att säga, bilder från skolavslutningen och cn kommer senare



min finaste för typ ett år sen <3

kyss/s

' proooo nails

2011-06-10 @ 12:11:45
tjuhh sitter å taggar inför kvällen, på en timme drar jag med päronen och käkar på bistro tror jag det var. Sen blir det stall och efter det partyy! :D Har tyvärr inga bilder då jag inte hade någon kamera :) Men lite senare tror jag att det kommer några bilder från Linnea .

Jaja har inget mer att säga





hehehe <3

kyss/s

' om jag kund vrid baks tidn

2011-06-08 @ 21:14:06
tjuululululluul sitter proppmätt efter först brännboll, (där jag tog två lyror, därav en med min telefon i handen hah) sen vidare till Exotic för friterad kykling med sötsur sås, sen hem till min mentor Susann och käka jordgubbstårta haha. Kommer ju vara mätt i veckor.
Just nu sitter jag och väntar på en finis som troligtvis kommer att övernatta här, det blir asbra <3

Igår var det bara chill på skolan, vi hade skattjakt och våran klass kom tvåa haha :D

Idag på dagen har vi bara spelat brännboll, vi vann en match och jag tog en lyra (hehe happyyy) :D

Aja har inte nå mer att säga, ledig imorgon och på fredag skolavslutning. TAGGGGGGAAAAAAAAAA!



Hehe förra året jag och Bea :)

kyss/s

' come what may

2011-06-07 @ 01:15:58
tjah, sitter å lyssnar på musik, kommer inte kunna sova på väldigt länge eftersom jag sov till halv fyra idag.

Helgen spenderades med en väldigt fin i Piteå <3

Igår fick jag fint besök som stannade till fyra på natten också, helgen har varit underbar helt enkelt !

Har inte så mycket mer att skriva, det är snart sommarlov :D:DD Asnis!



i Piteå med min finis <3

kyss/s

' det finns inga vinnare i lekar för två

2011-06-03 @ 04:56:57
tjuuuuuh, sitter å lyssnar på världens bästa låt "Thomas Stenström - Detsamma". Har bara tagit det väldigt lugnt idag, låg i sängen till typ halv 6 haha, då for jag till stallet. Det gick asbra :D Sen har jag bara suttit på skype osv..

Imorgon är det stallet vid två som gäller, najs. Sen på kvällen blir det väl att hitta på nå antar jag.

jajja ska inte tråka ut er nåmer



klicka på bilden :D


kyss/s

' eeeyoo

2011-06-02 @ 15:34:16
tjuhhh, sitter bara å chillar å lyssnar på musik, har ingen ork att göra någonting, ska typ gå och sova igen haha. 

Gårdagen var iallafall najs, först skolan till 12, sen till en fin en snabbis å bah chilla. Sen drog jag till stan, fick med mig ett par skolavslutningsskor och ett par shorts. Sen hem å på kvällen moppekörning, gick väl inte speciellt bra haha. Sen var jag med Tove till klockan 2 haha det var väl soft.

Idag är det bara å chilla å vara i stallet som gäller, det är väldigtväldigt fint väder ute åxå, väldigt bra :D



bild på skorna får ni sen

kyss/s