BSTL

2013-03-09 @ 00:03:07

hockey

2013-03-05 @ 20:03:13
Tjenare ligger just nu och lyssnar på luleås match på sr.se.Kan ju inte fara själv eftersom jag e sjuk, eller ja jag mår illa igen och det suger. Imorgon ska jag ta mer blodprov så då måste jag även fasta från klockan 22. Och jag som endast har ätit en filtallrik och en liten macka, fyfan kommer ju avlida. Måste få i mig mat!
Ja eftersom jag varit hemma från skolan idag har jag inte gjort ett skit, jag har bara legat och sett på teve hela dagen vilket har sugit :( Aja nu har jag inget mer att skriva, hoppas bara på att jag mår bättre imorgon så jag kan fara till skolan!

 
kyss/s

you're the inpiration

2013-03-04 @ 21:21:24
Tjo sorry för att jag inte har skrivit men jag har helt enkelt inte orkat! Vad har hänt den dess då? Jadu absolut ingenting Skämt å sido men har klippt Evalinn, ridit lite, varit ute på långpromenad med Ajax, tränat, spelat match och sovit! Det är typ allt jag har gjort .
Men idag har jag varit på skolan det var väl bra vi gjorde inte så mycket, sen var jag och Evalinn och köpte slutspelsbiljetter och sen for vi till dollar och chillade!
 
Imorgon är det vanlig dag, hockey och innebandy får dock se om jag ska träna för har typ blivit sjuk Menmen... Nu tror jag att jag ska städa mitt rum, eller det kanske jag inte orkar får se ;)
Vad som mer har hänt är att jag och mamma har bokat biljetter till Tomas Ledin på fredag. Är typ överlycklig <333
Här kommer en massa bilder från lovet och innan :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kyss