' TJU

2009-11-27 @ 21:05:53
Hejhej :D
Sitter och ser på Idol så jag pallar inte skriva mkt, idag har jag ridit 2 gånger, båda hoppning.. Först Malte och sen Pojken :) Så är ganska trött, igår red jag också My för andra gången, och imrn ska jag dit igen, tror jag ska rida ut å galoppjobba :DD HAha ;) Asså jag pallar tp inte skriva mer,,,,

KYSSSSSS och FU amanda orkade inte skriva mer/Sara


' outfit

2009-11-24 @ 20:16:43
Lägger bara in en snabb 'Dagens outfit'



Kyss/Sara

' fan

2009-11-24 @ 19:47:45
FAN VAD BLOGG.SE SEGAR -.-

Jajja, sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag inte riktigt förstår mig på Malin K, hon sitter och trakasserar mig hela tiden, heh.. Hon har inget liv den flickan de kan jag då säga!!
Idag har jag varit med snyggfelle <3 Vi har haft lite kul ;') Haha,, 'lucky meeeeeeeee' hahah, bara Felle fattar ;) xd Sen har jag bara tagit de chill, igår var jag med älsktove, vi gick tp å sålde kakor :D HAha, kul vi hade ojojoj.

Fan vad jag blir rastlös utan tfn, brukar få låna mammas tel när hon kommit hem från jobbet, så ni kan ju smsa ändåååå :D Jajaj, nu har jag inget att skriva lägger in en bild och en låt så får de bli slutet på detta inlägg


 - älskipälski <3





Kyssåsmek/Sara

' ett tag sen

2009-11-21 @ 22:37:11
Ja de var ett tag sen jag blogga men jag har verkligen inte haft lust.
I Tisdags var jag med Sanna,Petter,Kylan å Ilaman, fast först var jag och Sanna hos David i tp 20 min, sen for vi till Petter haha xD Det var fett sköjj.. UÄÄÄÄÄ hahhahaha, endast Sanna petter,ille å kylan fattar ;)
Onsdag, träning, gick bra (Y)
Torsdag, ridning, hoppning, sen blev de att vara med Kylan,Sanna å MalinE <333 KUUUUUUUUUUUUL :'D
Fredag, vara med Petter å Felle (som pappa förövrigt trodde hette Pelle när han fråga vilka jag var med hahahhahaha) sen ridning, hade Malte. Gick ganska bra, seg häst, less -.-' DISCO PÅ UH, UNDERBART! Dansa 4 h i sträck ;) <3 Sen sova hos Tove med Jäffu <3
Lördag, stan med Hanna ett litet tag, sen hockey :'D Luleå vann med 2-1 (Y) Tp chill, är så jävla trött, seg, tidig kväll trorja, sitter och tjockar tårta, de e ju bra med tanke på min lilla runda mage ;o Pallar inte skriva..

Btw, imrn ska jag ta baconvaccin å prövrida medryttar pålle ;)
Kyss/Sara

' hockeyyyyyyyyyyyy

2009-11-16 @ 22:30:21
TJU :D
Just nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja hah.
Idag har jag varit med Sanna och Felle :D <33 Sen har jag serr hockey, 1-1.. Fast var inte själva hockeyn. Var hos pappas kompis :) Nu ska jag sova.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSS/Sara

' ;))))

2009-11-15 @ 22:54:12

Shu (:
Sitter här och tittar på Hannah Montana haha ;D
Idag har jag ätit Palt och sen har jag varit på träning (Y) Fast det gick rätt segt (: Hehe, sen duscha jag sen såg jag teve :))) Sen tp dator, asså förlåt men pallar inte skriva serri just nu för jag ser tp teve så e lite okoncetrerad x)
Puss/Sara


' duvet, nåt

2009-11-14 @ 22:15:41
Tjuuuu :D Idag vaknade jag av klockan 11 då gick jag upp å åt frukost, sen satte jag mig vid datorn, sen tp åt jag lunch sen for jag med Hanna och hennes söta lillkusin (?) till teknikens hus xD Bilder kmr! Sen så for vi till Ica på Porsön å köpt pyttelite godis xd Sen for vi hem till Hanna och tp sminka oss roliga hahha xDDDDD Bilder kmr där med ;) Sen så tp var jag där ett tag, sen for vi å fixa i stallet, sen for jag hem ;) Nu har jag inte gjort nåmer :)

 - de blåste ;o

 - En väldigt söt och koncentrerag Engla :)

 - HAHA

 - Seriösast av alla (Y) (A)

 - She's killing me ;o

 - H3h3 xd

Åså en snygg egobild på mig ;) NOOOOT


Kyss/Sara

' rubrik you know

2009-11-14 @ 21:35:13
Här är ett väldigt underhållande  [nooooooooooot] test som jag 'råkade' sno av Emma (A)

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej

vad står det i ditt femte sms?
'Vad händer och fötter - AnnaW :)'

vem ringde dig senast?
Mor min

vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Den som tillhör temat

vilket språk är din mobil på?
svenska...

vad heter din ringsignal?
Good Riddance [Time Of Your Life]

hur många sms har du i din inkorg?
76 :o

vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
'Måste gå, kram! - AnnaW :)'

vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
'Du får väll komma och titta efter ;)' - DavidT :)

vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
'Okej, är du bara där och kollar) :)' - AnnaW :)

hur många sms har du i kategorin "skickat".
8

vem är din 13:e kontakt?
AngelikaÅ

är din 20:e kontakten en av dina bästa vänner?
Njaaa, bra vänner men inte bästa

ogillar du nr 5?
VERKLIGEN INTE!!!!!!

har du varit i hop med nr 1?
Nä, dejtar inte min tränare ;)

vad har din mobil för färg?
svart

slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
verkligen inte -.-


' Foto

2009-11-14 @ 01:43:44

Tju, hade inget att göra såhär på nattkvisten så jag bestämde mig för att ha en egen liten 'fotostudio' . Blev några rigtigt bra bilder faktist, även fast jag är amatör ;)))




















Pussgodnatt/Sara


' ((:

2009-11-14 @ 01:28:04
Ska lägga in gårdagens outfit sen ska jag fixa mer med mina bilder!

:
Tröja: tp hm
Linne: gina tricot
Mjukisar: team sportia

Kyssmigdärbak ;)/S

' :))

2009-11-12 @ 19:44:59
Tju! :)
Har just fått reda på att jag kanske ska ta svinvaccinet på måndag :'s Vill inte ta innan UH :(

Aja, skoldagen har varit helt OK, vi slutade 14.20 , Sara gilla haha :D Gick hem med Jocke å Sanna, lovely :) <3
När jag kom hem så tp såg jag teve och värmde mig, hade bara strumpbyxor på mig när jag gick hem å de var tp 7 minus ;'s Sen var jag duktig och plockade ut från diskmaskinen :D Hahah (Y) Sen så tp gick jag ut i kylan med hunden, han var cepe ;'o Sen så tp åt jag, lax :D MÖMMA <3 Sen tp teve å sen dator :D Ska också få mamma att beställa biljetter till SAIK matchen :) Nu vet jag inte vad jag ska göra, JO jag ska försöka få igång min kamera!

Kyssssss/Sara <3

' jasså

2009-11-11 @ 16:47:02

Hann inte blogga igår för kom hem så sent från hockeyn ;)

När det inte var mkt kvar av sista perioden stod det 2-3 till HV71 å då tänkte jag att de e kört, fast då gjorde luleå 2 snabba mål å jag och Sanna tp dog, vi blev så jävla hyper glada så vi bara skrek å hoppa hahahhahahah xD Hade något ont i benen/öronen när jag kom hem ;) Träffa många fina människor där också, fett nice :D I första stod jag med Sanna,Tove,Emma,JohannaBo och Nora. Sen i andra så droppa folket å då stod jag med Sanna,Tove,Jocke å ngn Rasse elr vad han nu heter x') Vi hade skööööj. Sen i tredje stod jag Sanna och Tove högst upp med alla apor hahhaahhahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahha ;)))) Då halvdog man lite :p xd När hockeyn var slut var vi tvugna att vänta på att Guttans hockeyträning skulle sluta hhaha xd Sen for jag hem, sen tp gjorde jag nå sen gick jag å la mig.

Idag på skolan har vi inte gjort nå spec. Tp eng å sv å sånt. På HK:n gjorde vi muffins :D Bild kmr :)

Nu ska jag väl ta mig ngt att äta sen är det innebandyträning! :) Var ett tag sen om man säger så ;)

BTW, Jag e avis på Hanna som fått skolkatalogen. Å min kamera funkar tp inte, ska pröva ladda annas vet jag inte var jag gööööööör :'ssss heh.. *desperat* Aja, nu så ska jag försöka få min dator att sluta lagga sönder

PUSSSSSSSS/Sara

Avslutar detta inlägg med en helseriös bild på mig ;)


' tju

2009-11-09 @ 19:01:57

Asså jag har inte pallat blogga, men fortsättningen på fredagens inlägg är:
Efter ridningen for vi till Willys och handlade, då köpte jag ett hårspray och ett mousse av märket Fame :) Bild kmr ;) Sen så tp åt jag, sen for jag ti Tove :) vi var ute å snacka för de mesta <3 Sen for jag hem å gick å la mig. Hela lördagen var jag i piteå och spelade innebandycup som vi vann :) For hem sen så chillade jag hela kvällen å såg 'Get smart' och 'Mamma mia!' Sen gick jag till datorn och övertalade Amanda att följa med på UH discot! :D Det ska bli super! :) Igår var jag på Farsdagmiddag på Toscana :) Åt Pasta, gött <3 :D Sen for jag på innebandyträning.
Idag har det bara varit skola å chill, ska snart vara med Sanna å tove trorja :)

Pussåknull ;) /Sara


' helu

2009-11-06 @ 20:27:24
Tjatja :)
Har inte bloggat på ett tag men jag är väl helt enkelt för lat mwahahha :D
Det var faktist Amanda som tvinga mig (A) Idag har jag haft skola, hade hål i 2 h och 5 min IGEN hade det igår också xd Men aja, idag for vi iaf hem till mig å käka nudlar :D Och igår var vi hos Sanna :) Och med vi menar jag: Jag Linnea och Sanna :) Sen vare nå skittråkiga lektioner sen slut halv 4 -.- For hem å började tp byta om på direkten. Fast sen fick jag veta att mamma skulle sjutsa, och hon kom tp 10 över, och tog 10 min på sig att byta om å shit. Sen kunde inte kvinnan gasa -.- Tp 40 på 70 väg. Aja, inte klaga, elr kanske bara lite men ;D Haha, hade Sammy :) Segaste hästen i stallet, tar inte spö ;o haha. Men han gick ner ibland ;) Men måste duscha, sen ska jag va med Tove <3

PUSSSSSSS/Sara

' hyperaktiv förlåt

2009-11-03 @ 17:00:01

HEJHOPPSNOPP :D HAHAHH, jag och Amanda hade kul i helgen lalal å jag e hyper speeeeedad för när hon sov så gick vi å la oss halv 6 å vakna 10 och gick upp tp 11 hahha xD Vetinte vrf jag berättar detta men det är väl bara att jag e stolt elr nå jag vet inte ;o xd Idag har jag tp varit i skola, usch. Sen tp inget, ska kanske fara till bästemelie sen <3 Fan vad jag saknat lillgumman <3333333333333333 Jaja, nyss var jag bäst för jag hittade min kameraladdare, måste ju ha dagens outfit om ni vill ha de. Släng en kommentar om de! :D  Just nu sitter jag å mobbar moa på msn för att jag e cool å inte hon :D Hah skojja :D Nä nu ska jag ta och mäta mitt Tevebord,

KYSSÅSMEK/Sara


- tp jag just nu :D


' (:

2009-11-02 @ 17:10:21
TJU ;D
Sitter här och kollar på bilder från fotbollsavslutningen och lyssnar på davidsspotyfi lista hahha xd Den e, ehm, riktigt bra, tp, kanske , eller hahahhahaha x') Men de e tp 'FAR, JAG KAN INTE FÅ UPP MIN KOKOSNÖT' åså hahah så ni kanske fattar (A) Sen ska jag kanske vara med Linnea vi får se :) Imrn ska jag kanske på stan med Sanna :D Hon ska köpa partybyxor hahahhahaha :D Nä men jag vet inte, e lite speedad just nu (A) Vetinte vrf x') Kanske de e musiken som påverkar mig elr nå, just nu lyssnar jag på:


och som ni kanske förstår är det tavids lista haha xd
Aja, nu ska jag försöka övertala Linnea att komma hit x)
KYSSÅSMEK DETTA E INGEN BARNLEK/Sara :D