Foto och Fotboll

2011-07-30 @ 19:34:10
Denna bilden fotade jag på Sara April 2010 Luleå Damfotboll vs Lira BK. Jag har börjat inse att jag var riktigt dålig på att fota då. Eller nej. Jag var verkligen stolt över mina bilder, men om man kollar på dem bilder jag tar nu så ser man en enormt stor utveckling. Även om jag har lång väg kvar och mycket jag kan bättra på.

Alla mina bilder som jag fotar fotar jag för tillfället med min Olympus, rättare sagt en E-420. En ganska oavancerad nybörjar kamera som jag börjat lessna på. Nu siktar jag på en Pentax K-x. Dem är grymt fräna. Ivestering i en sådan är ett måste.

Jag har funderat på att starta en fotoblogg på sidan om min vardagliga blogg. Vet bara inte om det är värt tiden. Även om jag älskar att fota.

Till alla som gillar att fota och vill förbättra sina skillz så kan jag rekomendera DigitalRav. Ja jag har inte så mycket att säga, Saras lag åkte ut i kvartsfinalen så hon är väll hemma snart.

PUSS! / Felicia

En annan människa

2011-07-30 @ 00:53:56
Godkväll! Mitt namn är Felicia och jag är den ni alltid önskat att ni var. För att inte låta detta bli en kontaktanons eller dagbok om mig så tänkte jag skriva om något annat intressant. Eftersom att Sara är på Umeå Fotbolls Festival för att spela fotboll så är det jag som styr i bloggen över helgen. Jag lovar att inte försöka hitta på allt för mycket rackartyg.

Klockan är ungefär halv ett på kvällen och jag ska gå och lägga mig och försöka somna till ett avsnitt av Fångad. Fångad är en Ungdoms serie som går på Sommarlovsmorgon men eftersom att jag aldrig pallar stiga up klockan nio så ser jag på svtplay på kvällen. Dem är riktigt bra faktiskt... Det enda jag inte gillar är att de är dubbat.

Jag är ganska förälskad i barnprogram över huvudtaget. Speciellt tecknadefilmer. Det är det bästa jag vet. För nån vecka sen skulle jag se på film med en nioåring. Jag övertygade henne att sätta igång Trassel och jag tror faktiskt att jag var mer inne i filmen än henne eftersom att hon somna ganska fort.

Är det bara jag som känner denna kärlek till tecknade disney filmer? De kan de inte vara. Någon mer måste det vara. Lämna en kommentar och berätta gärna vad ni tycker om dessa filmer. Tips på bra filmer vore också intressant att få. Jo juste, jag skulle vandra mig mot sängen. Pappa knackade just på rutan som en påminnelse. Godnatt läsare, jag återkommer imorgon! ♥

Denhär bilden är bara här för att visa min kärlek till Nalle Puh och för att det är Sara som har fotat den.

' jag har en säng som står tom

2011-07-26 @ 23:41:58
Tjaaah just nu sitter jag bara och chillar med musik å dampar, ovanligt glad idag :DD:D:D Och man kan ju undra varför, var knappt med på träningen för mitt knä, fast sen har vi ju UFF om två dagar och ett nyss taget moppekort ;) Love my life.

Igår efter jobbet så for jag hem och chillade, sen var det träning, men det gick inte så bra för när vi skulle skjuta långbollar så vred jag typ mitt knä så jag vilade resten av träningen. Fast sen när jag kommit hem så fick jag tröstbesök av min finis, fast innan jag kunde umgås med han var jag tvugen att dra upp till kronan och hämta min plånbok som jag hade tappat på arcusparkeringen när jag löpte till bussen haha. 
Han for hem typ fyra å då var jag så jääävla trött haha. Somnade flera gånger då vi låg och kollade på datorn hehe (a) Sen skulle jag bara logga ut från facebook å då så höll han mig vaken typ en timme till på chatten haha så sjukt trött jag var :o Somnade på typ tre sek.

Imorgon blir det att jobba och packa till UMEÅ :D:D Fan vad najs det kommer bli !!!!!!!oneoneone111!!!

Ska typ sova nu, finns inget att göra, har dragit ut allt i hela huset för det kommer typ bli åska. Antar att jag skriver imorgon



innan umeådiscot förra året, fan vad najs :D

kyss/s

' har du hört en varg som ylar in i månens ljus?

2011-07-25 @ 01:56:30
Tjah sitter hos min saknade Tove och lyssnar på musik. Har precis varit på max å käkat h3h3. Igår så drog jag till min älskling Amanda och chillade med henne, vi hann även med att vara med Eric en snabbis. Tänkte fara och bada men sen började det åska :'(

Vi såg "Black Swan", fyfan vad den var bra seriöst ! Somnade vid sju nångång haha.
Vaknade tre och då for jag direkt hem. Då pluggade jag moppe och sen dusch-käk-fara till Tove.

Haft det bra idag. Men nu ska Tove försöka göra en inbakad fläta i mitt hår



ändå söta

kyss/s

' you found me

2011-07-23 @ 21:17:05
Sitter å lyssnar på finfin musik å hoppas på att Amanda ringer snart, ska nämligen sova hos henne idag, SWEEEEET. Inte träffat b-ruden på hur länge som helst :o

Igår stannade bajsungen (som jag förövrigt tycker väldigt mycke om även fast han har PMS osv) till typ två å då var jag helt jävla död så jag slocknade direkt han for. 

Idag stod klockan på 10.00 (suck) för jag skulle med coolaste och finaste Mikaela å bada. Härligare brud får man väl leta efter haha :D For till stan typ 11 å då drog vi direkt till Gültza å badade, ingen sol vilket var väldigt ruttet. Dock var det ändå varmt ute så det var skönt att bada. Sen gick vi på stan helt länge å bah kollade kläder åså. Sen drog vi och käkade på subway (Mikaelas suboskuld.) Asgott, sen drog vi och träffade Emil en snabbis och sen for vi och badade. Det var mer folk och sol när vi var där så det var ännu skönare :D Efter det så låg vi ett tag och solade, sen drog vi lite fjortishäng på Max med en lyxshake choklad hihi. For hem från stan typ sex. Haft en grymt najs dag.

När jag kom hem så duschade jag och sen har jag bara suttit på datorn och kollat runt på y-tuben. Har även gjort massa småflätor i mitt hår så jag ser helcp ut, asnajs :D

Har väl inte så mycket mer att säga



kolla min bästis hiih <3

kyss/s

' välkommen till malmö

2011-07-22 @ 19:40:58
Nu är jag alltså hemma, hade typ ingen tid till att blogga, har haft andra roligare saker att göra nere i Malmö :D
Shoppat har jag åxå gjort, kanske kommer bild om jag orkar. Har dock inte hunnit packa upp än, fårse när jag orkar göra det.

Just nu så är jag med en bajsunge så alla vet. Sen vet jag väl inte vad som händer, tror inte att jag orkar dra ut nå e så jeeeevla trött haha.. 

Aja nu ska jag väl fortsätta vara med mitt 'roliga' sällskap



hihih grattis syster ! (L) 19 hela år!

kyss/s

SVAR

2011-07-17 @ 17:57:13

Nu medans jag sitter och väntar på att August ska duscha så vi kan fara å bada tänkte jag att jag kunde svara på frågorna, inte så många men haha ;)

Anonym
vad har du för sko, bh & klädstorlek? - 38/39, 75d, hmm beror ju på men oftast 36
hur många seriösa förhållanden har du haft? - Inga
var bort du? - Luleå
trivs du där? - Det är förlitet för mig
hur lång är du? - ~166
vem är din allra bästa vän? - Amanda
röker du? - Blä
rider du fortfarande? - Jiieees, lika lycklig varenda gång jag får fara till stallet :)
:)

antingen eller:
sommar/vinter LÄTT
vit/brun asså man ska ju vara brunbränd, men jag bryr mig inte om man är färgad eller inte på de sättet
killkompisar/tjejkompisar svårt faktist
hund/katt
hockey/fotboll
shorts
/kjol
varmt/kallt

Elina
Hur lång är du och hur mycke väger du ? - ~166, vikten talar jag inte om för någon

Kajsa

1:Första gången vi träffade varandra vad tänkte du då?:) - Ofta hon ingår i min släkt?!?!

2: Är du kär i nån? :) - Asså jag vet fan inte, trore

3: vad har du för kamera/vad heter den? :) - Nikon d3000 (L)

4: Hur började du blogga? :) - Asså jag kommer faktist inte ihåg, såg väl någon som hade blogg så ville jag åxå testa, det var ju 2 år sen haha.

5: Vad ska du göra elr vad har du gjort på fredag den 2011-07-14? :) - Asså jag tror att jag var med mig bebis fast jag är inte säker

Hoppas att det blev bra! :)

du vet vem

saknar budda sin storasyster? - Bara för att jag får spö annars, ja det gör jag

Anonym

BH storlek? - 75d

emma

tjaa - Tja !

kungen

erkänner du att mäki är coolast och bäst av allt? (a'<3 - Japp <3

Robin Olsson 

Varför har du en blogg ? - Hm, för att få skriva av sig

Anonym

Är du oskuld? - Aldrig sex innan äktenskapet, jag är en fin flicka ;)

Anonym

Har du varit full någon gång? - Nah

Anonym

Vad heter personen som aldrig får något namn i denna blogg utan bara skrivs som "han"? - Eric



Hoppas ni e nöjda :D /s


'

2011-07-09 @ 01:41:12


svarar väl på det mesta

' jar of hearts

2011-07-09 @ 01:11:17
Igår kom den sege fan typ nio nångång, då såg vi klart American Pie 2 å bara mös på. Vi gick å la oss typ 4. Sov till två, då satte vi oss vid datorn och bara chilla på facebook hehh. Sen var det grillkäk på g, asnajs :D Han for tio i tio haha. Då gick jag å duscha sen for jag till coop å köpte cola :)

Bara suttit vid datorn sen dess. Ska väl snart sova. Imorgon vet jag inte vad som händer, typ bara chill.
Nu ska jag snart stänga ner datorn och sova.



tycktä vi var süta

kyss/s

' mr saxobeat

2011-07-07 @ 20:53:15
Tjah sitter ute på altanen med laptopen och chillar i värmen. Var nyss ute på en liten promenad runt burströmska, skulle gått längre om jag inte väntade på en finis, dock är han lika seg som vanligt så hade kunnat gå till boden och tillbaka å han skulle inte ha kommit än.. Nåååågot less, han sover iallfall troligtvis här om ni ville veta :D

Dagen har varit chill, åkte med pappa till jobbet så behövde inte gå upp förän 10 :D Idag har jag även städat mitt rum och bäddat rent, skönt :D 
Har väl inte så mycket mer att säga, får hoppas på att segfan kommer snart



oldpic

kyss/s

'

2011-07-06 @ 23:34:13


ser stört ut där, men blev jävligt bra

frågestund

2011-07-06 @ 22:06:42
Om jag skulle ha en frågestund, skulle ni fråga något då? Tänkte annars är det ju ingen idé..

' san francisco

2011-07-06 @ 21:21:00
Gårdagen spenderades först på jobbet, sen stan med mina kusinbarn. Direkt när jag kom hem drog vi till stugan, där käka vi gomiddag å bara chillade. For hem vid åtta och då såg vi allsång på skansen och sen for jag till Gültza med en kompis å vaktade båtar, asnajs :D

Idag har jag bara sovit och varit hos frisören, blev precis som jag ville, första gången. Det var även första gången hon som klippte mig inte tog halva håret på längden! 

Imorgon är det jobb på dagen och på kvällen och natten ska jag vara med en finis :')

Nu blir det att fortsätta snacka skype med ↗.
Tidig kväll ikväll



fan va knas

kyss/s

' I've had the time of my life

2011-07-04 @ 13:41:42
Tjuh, sitter å käkar fruit cocktail, najs. Helgen har varit finfin, gick obesegrade genom gruppen och vann kvartsfinalen, åkte ut i semin på sudden, väldigt surt. Förlorade även bronsmatchen på ett offside mål. 

Igår fick jag dock tröstbesök av en fin en, vi satt vi datorn och chillade. Han for typ 11, jag däckade klockan 12, helt slut var jag. Hade gått upp klockan 6 på morgonen, inte ok asså.. 
Sov till 12 idag, något skönt. Dock har jag fortfarande huvudvärk sen jag slog i mitt huvud i båstaket i förrgår :(

Nu ska jag dra igång lite musik och tagga barnvakt till mina två kusinbarn................................



snel unge

kyss/s